soltref
soltref
BEMUTATKOZÁS

Tisztelt Látogató !

A Solti Református Egyházközség honlapját tekinheti most meg. A weblapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy mind a gyülekezeti tagok, mind a református hitélet iránt érdeklődők betekintést és információkat kapjanak a solti gyülekezet mindennapjairól és az itt folyó munkáról. Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával, további szép napot kívánunk!

ÁLDÁS BÉKESSÉG! - ISTENNEK DICSŐSÉG!

 
HIRDETÉSEK
 
MENÜ
 
ÜZENETEK
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
13. VERSEK
13. VERSEK : MEMENTÓ

MEMENTÓ

Palotay Gyula  2007.03.29. 10:38

Palotay Gyula hartai evangélikus lelkész versei

MEMENTO!

Ne bántsátok a Keresztet! Nincs ok rá, hisz sohse bántott. Ott Szerezte Krisztus Urunk Mindnyájunknak a váltságot l Két keze még ott is hívott, Mikor fölverték a latrok: »Jöjjetek mindnyájan hozzám, Akik itt lent megf ár adtok!«

Ne bántsátok a Keresztet l Onnan sugárzik az Élet, Amióta Krisztus testén A sír, halál semmivé lett! Ott fakad a hit virága, Mely begyógyít minden sebet! Onnan indul minden jóság, Égi fény és szent szereteti

Ne bántsátok a Keresztet! Onnan jövünk, oda térünk. Bűnösöknek megtartója, Erős várunk, menedékünk! Nem adatott más hatalom, Sem a földön, sem az égen, Ott váltott ki szabadságra Isten Fia drága véren!

Ne bántsátok a Keresztet! örök oltár, Isten adta, Hol a bűnösök üdvéért A nagy Misét bemutatta. Soha senki meg nem dönti Az örök, nagy Igazságot: Kereszt tartja egyensúlyban Ezt az ingatag világot!

 

Ne bántsátok a Keresztet! Legyen elég már a vétek I Örök jel,  hogy ne felejtsük: Ember műve a Nagypéntek! Ott tanít a Krisztus teste Megvonagló, nagy sebekkel, Hogy ne fizess soha többé Szeretetért gyűlölettel!

Ne bántsátok a Keresztet! Az egyetlen, a szent Dolgot, Ne hajteátok meg a szárát, Eáaggatva nyilat, horgot! Kik ácsolták, egyszer, régen, Kivettettek földön, égen. Vigyázzatok: mind elestek, Kik bántjátok  a Keresztet!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ELÉRHETŐSÉG

ELÉRHETŐSÉGEINK:

E-mail elérhetőségünk:

solt[kukac]reformatus.hu

Címünk: 6320 Solt, 

         Kossuth u. 67            

Tel: +36/78/486-226  

+36/20/44 37 901

Váradi Péter lelkipásztor  

 
AKTUÁLIS IDŐ
 
ENNYIEN LÁTOGATTAK A LAPRA
Indulás: 2006-09-24
 

Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról