soltref
soltref
BEMUTATKOZÁS

Tisztelt Látogató !

A Solti Református Egyházközség honlapját tekinheti most meg. A weblapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy mind a gyülekezeti tagok, mind a református hitélet iránt érdeklődők betekintést és információkat kapjanak a solti gyülekezet mindennapjairól és az itt folyó munkáról. Köszönjük, hogy megtisztelt látogatásával, további szép napot kívánunk!

ÁLDÁS BÉKESSÉG! - ISTENNEK DICSŐSÉG!

 
HIRDETÉSEK
 
MENÜ
 
ÜZENETEK
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
13. VERSEK
13. VERSEK : MEMENTÓ

MEMENTÓ

Palotay Gyula  2007.03.29. 10:38

Palotay Gyula hartai evangélikus lelkész versei

MEMENTO!

Ne bántsátok a Keresztet! Nincs ok rá, hisz sohse bántott. Ott Szerezte Krisztus Urunk Mindnyájunknak a váltságot l Két keze még ott is hívott, Mikor fölverték a latrok: »Jöjjetek mindnyájan hozzám, Akik itt lent megf ár adtok!«

Ne bántsátok a Keresztet l Onnan sugárzik az Élet, Amióta Krisztus testén A sír, halál semmivé lett! Ott fakad a hit virága, Mely begyógyít minden sebet! Onnan indul minden jóság, Égi fény és szent szereteti

Ne bántsátok a Keresztet! Onnan jövünk, oda térünk. Bűnösöknek megtartója, Erős várunk, menedékünk! Nem adatott más hatalom, Sem a földön, sem az égen, Ott váltott ki szabadságra Isten Fia drága véren!

Ne bántsátok a Keresztet! örök oltár, Isten adta, Hol a bűnösök üdvéért A nagy Misét bemutatta. Soha senki meg nem dönti Az örök, nagy Igazságot: Kereszt tartja egyensúlyban Ezt az ingatag világot!

 

Ne bántsátok a Keresztet! Legyen elég már a vétek I Örök jel,  hogy ne felejtsük: Ember műve a Nagypéntek! Ott tanít a Krisztus teste Megvonagló, nagy sebekkel, Hogy ne fizess soha többé Szeretetért gyűlölettel!

Ne bántsátok a Keresztet! Az egyetlen, a szent Dolgot, Ne hajteátok meg a szárát, Eáaggatva nyilat, horgot! Kik ácsolták, egyszer, régen, Kivettettek földön, égen. Vigyázzatok: mind elestek, Kik bántjátok  a Keresztet!

 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
ELÉRHETŐSÉG

ELÉRHETŐSÉGEINK:

E-mail elérhetőségünk:

solt[kukac]reformatus.hu

Címünk: 6320 Solt, 

         Kossuth u. 67            

Tel: +36/78/486-226  

+36/20/44 37 901

Váradi Péter lelkipásztor  

 
AKTUÁLIS IDŐ
 
ENNYIEN LÁTOGATTAK A LAPRA
Indulás: 2006-09-24
 

Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu